Productes Naturals

Complements dietètics

Els suplements nutricionals estan dirigits a corregir limitacions nutricionals dels aliments que se'ns proveeixen. La suplementació és necessària per ajudar a persones que pateixen deficiències nutricionals o malalties i situacions especials en què es necessita suport. 

Alguns grups, que podrien necessitar suplements dietètics especials, són:         

  1. nens petits
  2. Dones embarassades i lactants        
  3. vegetarians        
  4. esportistes        
  5. alcohòlics        
  6. malalts        
  7. ancians        
  8. Persones amb estrès, ansietat, entre d'altres       

Suplements i embaràs: Els micronutrients durant l'embaràs es centren en minerals com calci i ferro, i en vitamines com àcid fòlic, altres vitamines del grup B (B1, B6 i B12), vitamines C, A i D. 

Suplements i adolescents: Els principals problemes nutricionals a considerar en aquest grup d'individus poden tenir relació amb l'energia: a causa de ingesta insuficient, excessiva o desequilibrada. 

Suplements per adults i gent gran. Un 15-20% dels adults pateix deficiències nutricionals, i les xifres són majors en la població de gent gran. En l'ancià són diversos els problemes que poden contribuir a les deficiències de vitamines i minerals.  

AVANTATGES: Els avantatges es troben en que t'ajuden a recuperar-te més ràpid de les malalties i a tractar la desnutrició, anèmia, Anorèxia, obulimia.Menopausia., Vellesa, entre d'altres. 

D'altra banda, podem incloure suplements que ens ajudaran a millorar la qualitat de les nostres articulacions del líquid sinovial i l'estat del cartílag.

 

L'Erbolario

Productes destacats