Productes Naturals

Cosmètica Natural

La higiene i cura del cos són aspectes molt importants a tenir en compte diàriament. La nostra pell no és només la capa que ens separa i protegeix del món exterior, sinó que també és un indicador de salut, estil de vida i per descomptat bellesa. 

Un cosmètic natural intenta en la mesura possible assemblar-se al mantell lípid de la nostra pell, i aquí tenim la virtut més essencial del producte natural, que busca integrar substàncies que tinguin la major afinitat possible amb la composició bioquímica de la nostra pell. 

El tractament cosmètic que utilitzem diàriament va a aportar molts beneficis a la nostra pell. No oblidem que no només és important la freqüència d'aplicació dels productes, sinó quin tipus de productes utilitzo. 

La cosmètica natural és aquella que inclou en la seva formulació matèries primeres naturals d'origen vegetal o animal (Cal tenir en compte que el natural no sempre és vegà). El restant el conformen conservants i algunes substàncies químiques que busquen complementar la composició 

La cosmètica ecològica o bio garanteix que els seus cultius són ecològics, sense adobs químics ni pesticides, i que en tot el seu procés de fabricació no contamina al medi ambient. Així mateix, també garanteix que no s'experimenta amb animals. 

La cosmètica ecològica o bio evita tots els components artificials i tòxics com els derivats del petroli, no conté conservants com els parabens i està lliure de silicones, parafines i fragàncies sintètiques que són agressives per a la pell. 

A la cosmètica ecològica és important valorar que s'utilitzen embalatges i envasos reciclables o reciclats.

 

L'Erbolario

Productes destacats