Productes Naturals

Teràpies i tractaments

DIETES

Les nostres dietes personalitzades t'ajudaran a perdre pes de forma equilibrada. Utilitzem la auriculoteràpia en els tractaments per al control de l'ansietat.

Les persones arriben a un estat de tranquil·litat on aconsegueixen controlar la gana i obtenir una sensació de sacietat que permet reduir la ingesta d'aliments i portar endavant la seva dieta amb èxit.

Fer dieta és prendre la determinació de fer un camí per aconseguir sentir-te moltíssim millor amb tu mateix@.

NATUROPATIA 

La naturopatia forma part de la gran varietat de tècniques que s'engloben sota la denominació de medicina alternativa. El seu objectiu és estimular la capacitat curativa innata de l'organisme i facilitar els seus mecanismes d'equilibri per assolir un bon estat de salut.

Una de les arrels principals de la Naturopatia és Hipòcrates, metge grec reconegut com "pare de la medicina" (460 a. De Crist). La Naturopatia comparteix tant la seva visió de la salut, com de la malaltia i s'identifica plenament amb la pràctica i filosofia hipocràtica. 

La Naturopatia creu que tota malaltia té una causa, i que per tractar amb èxit la malaltia s'hauria de tractar les seves veritables causes, sent una de les principals, l'acumulació excessiva de toxines, materials nocius i desfets metabòlics, provinents dels hàbits de vida nocius i d'una alimentació errònia. Aquesta sobrecàrrega tòxica, en un moment determinat, impedeix el funcionament normal de l'organisme. Com a conseqüència d'això el cos genera el que s'anomena malaltia, que és una crisi curativa, necessària per aconseguir que l'organisme pugui descompondre el material tòxic acumulat al seu interior i poder eliminar-lo

Aliments naturals, plantes medicinals, nutrients i micronutrients naturals, suplements dietètics i mètodes, com el dejuni, l'exercici, etc., són formes comunes de tractament que empra el naturòpata i que l'organisme necessita per recuperar, mantenir la salut i l'harmonia vital . 

Per a la Naturopatia no hi ha malalties sinó malalts. La malaltia és un estat de desequilibri a què ha arribat la persona, per una manera inharmònica de viure, que afecta no només al cos, sinó a la ment i l'ànima.

La Naturopatia a més d'ocupar de les malalties, ajuda a la persona cap a un millor camí per corregir aquests hàbits insans de la seva vida, seguint el mandat hipocràtic tan important per a la Naturopatia que és: "millor prevenir que curar", de manera que aquesta nova ciència hauria de tenir un paper determinant en la medicina preventiva actual.

IRIDOLOGIA

Mètode que intenta determinar, mitjançant el reconeixement o examen de l'iris, l'origen i naturalesa de malalties i lesions orgàniques que existeixen en altres parts del cos humà. L'iris es troba en comunicació amb el sistema cervell-espinal i simpàtic, de manera que tota alteració de l'equilibri corporal pot donar lloc al seu nivell a una dilatació o una contracció dels ciliars, o a una contracció o relaxament del múscul iridià. 

Un aspecte fonamental del diagnòstic iridològic és la capacitat identificar la debilitat dels teixits de manera que podem tractar-los amb complements nutricionals, aportar nutrients o una altra teràpia que sigui necessària per reequilibrar l'organisme, abans fins i tot que apareguin símptomes clínics o la malaltia continuï progressant.

FLORS DE BACH 

La teràpia floral és un mètode terapèutic que actua a través dels elixirs florals. Cada elixir floral és portador d'una estructura vibratòria particular que representa la seva essència, qualitat i que correspon als trets de la personalitat, a les actituds i emocions de l'ésser humà.

En penetrar un elixir en el nostre organisme, la seva freqüència energètica entra en consonància amb la del cos i indueix al procés curatiu. 

La teràpia amb els elixirs florals no tracta la malaltia sinó al malalt en el seu estat mental i emocional. Davant els desequilibris que la malaltia dóna al "sentir", els elixirs florals actuen transformant les emocions, les actituds, els hàbits de comportament que frenen el desenvolupament personal i impedeixen aconseguir un estat de benestar. 

Els elixirs florals ajuden a desenvolupar la consciència i a transformar els bloquejos emocionals, per tal de permetre créixer el potencial equilibrador de l'organisme. 

La teràpia floral no suposa cap efecte tòxic ni secundari per no presentar en el seu contingut agents químics. En no intervenir en el pla bioquímic, no interfereix cap reacció metabòlica del cos.

Podem utilitzar les flors de Bach per lluitar contra l'estrès, la depressió. l'ansietat,  la impaciència, els traumes, pors ...

AURICULOTERAPIA 

L'orella és com un "mirall" de tot el cos. La seva forma representa la posició del fetus invertida, on el lòbul és el cap, l'interior l'abdomen i el vorell extern representaria la part corporal.

Ansietat, addicions com el tabac, mals de cap, estrès, trastorns del son, sobrepès, lumbàlgia, ciàtica, depressions i diferents afeccions del sistema nerviós central són algunes de les problemàtiques de salut que treballa aquesta teràpia complementària. Serveix per tractar o prevenir malalties de tot el cos i es realitza a través de l'estimulació de més de 120 punts reflexos que es troben en cadascuna de les orelles, els quals estan relacionats amb diverses zones del cos, òrgans i funcions.

REIKI

El reiki és un filosofia, pràctica i teràpia espiritual que té com a objectiu la canalització d'energia vital per a l'harmonització de ment, cos i esperit per tal d'obtenir salut i equilibri. 

La influència del reiki sobre el nostre sistema immunològic, equilibra els camps energètics i espirituals de les persones, promou en general el manteniment de la fortalesa física 

Quins són els seus beneficis? Els treballs d'investigació sobre diferents teràpies energètiques, han demostrat que Reiki és una Teràpia que sana a tots els nivells, és de gran ajuda per arribar al fons dels orígens d'una malaltia. El primer és entendre la causa i treballar-la amb Reiki, per després alleujar els símptomes que aquesta ha originat, moltes vegades manifestades en els cossos emocionals i físic. 

Reiki actua baixant els nivells d'ansietat, pena, por, inseguretat, soledat, pànic, redueix la tensió muscular, el dolor, accelera la cicatrització i proporciona benestar. És beneficiós durant la malaltia, després de les intervencions, al pre- i postoperatori, així com per augmentar l'estat de salut. 

Per anar bé assistir a sessions Reiki quan s'està sa, com una teràpia PREVENTIVA, els resultats són sorprenents! 

Hem de recordar que no hi ha un remei o medicina "màgica" que curi tots els mals en una sola sessió. El Reiki és una teràpia molt efectiva i, igual que totes els tractaments, ja siguin alòpates o alternatius requereix constància. 
 
MASSATGES TERAPÈUTICS

massatge és una tècnica antiga basada en l'ús de les mans per aconseguir algun tipus de benefici corporal. 

El massatge descontracturant utilitza la tècnica manual (amassament, fricció, fregament) cap a la zona del dolor o la zona contreta, amb la finalitat de relaxar, descontractuar, treure nusos musculars, disminueix la pressió arterial, oxigena el cervell nodrint les nostres neurones, disminueix la tensió muscular, disminueix la secreció d'adrenalina i reforça el sistema immunològic. 

El massatge limfàtic manual és una tècnica que es realitza amb les mans a través d'una pressió lleu, moviments molt suaus, lents i repetitius que afavoreixen la circulació de la limfa, millorant així quadres amb edemes, inflamacions i retencions de líquids orgànics. El sistema limfàtic col·labora conjuntament amb el sistema immunològic, de manera que el drenatge limfàtic manual millora de manera general l'estat de salut i exerceix un paper molt beneficiós en el sistema nerviós, a més de tractar específicament diferents afeccions.

El massatge drenat serveix per combatre la retenció de líquids, la cel·lulitis, la circulació o les cames cansades.

El massatge circulatori s'efectua per afavorir i activar la circulació sanguínia aconseguint amb això l'eliminació de líquids i toxines, així com potenciar l'intercanvi de gasos i nutrients. Així per exemple, en afavorir el retorn venós s'alleugen els símptomes d'afeccions tan freqüents com les cames cansades, pesadesa de cames, turmells inflats, varius, etc. Aquest massatge és molt adequat si pateixes de cames i peus inflats.

El massatge relaxant és una tècnica manual mil·lenària que existeix en gairebé totes les cultures. La funció bàsica i principal del massatge relaxant és relaxar, no tractar malalties, encara que indirectament provoquin millora en problemes musculars lleus: 

Els beneficis d'un massatge relaxant són els següents:

  • Ajuda a relaxar-nos, la persona experimenta una sensació de calma i tranquil·litat
  • És antiestrès
  • Ajuda al nostre sistema limfàtic
  • Redueix la inflamació
  • Millora la circulació
  • Ajuda a eliminar toxines
  • descontractura i relaxa els músculs
  • Ajuda a estimular el sistema glandular el que estabilitza les hormones.
  • Ajuden a dormir millor

L'Erbolario

Productes destacats